ANTI

 

AGING

 

TREATMENTS

Anti Aging behandelingen

De Wilde Orchidee biedt vele anti aging behandelingen aan, waardoor u na uw behandeling weer stralend vertrekt. Uw huid zal als herboren aanvoelen, dankzij het liftende effect van de anti aging behandeling. Alle behandelingen zijn twee-in-één behandelingen, dat uw huid hydradeert en intensief verzorgd. De Wilde Orchidee biedt onder andere de volgende behandelingen aan:

  • Image scincare – The Max Stem Cell
  • Image scincare – Vital C
  • Image scincare – Iluma
  • Image skincare- O2 Lift

Image scincare – The Max Stem Cell

De Image scincare – The Max Stem Cell behandeling is gebaseerd op een diep werkend mineralenmasker dat elke huidzone afzonderlijk behandelt. Het thermische effect van het masker zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal worden opgenomen en u het optimale resultaat van de behandeling krijgt. De huid wordt verstevigd, straalt en ziet er jaren jonger uit.

Image scincare – Vital C

Een diepgevoel van ontspanning wordt bereikt door middel van een masker van zacht schuim dat het gezicht als een cocon omhult. Het masker kalmeert, revitaliseert en voedt uw huid intens. De Image scincare – Vital C behandeling laat je ontspannen en biedt de ultieme pauze bij een drukke levensstijl. Kortom, de ideale behandeling om eens lekker verwend te worden!

Image scincare – Iluma

De Image scincare – Iluma behandeling is een echte powerkuur uit de zee. Het verfrissende algenmasker zorgt voor een hoog geconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht, waardoor uw huid een intensieve hydratatie tegemoet gaat. Naast de intensieve hydratatie, repareren de microalgen in het algenmasker de beschadigde huid en stimuleert het de stofwisseling, waardoor uw vermoeidheid als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Image skincare- O2 Lift

De Image skincare- O2 Lift is een intensief verstevigende behandeling dat uw gezichtscontouren verfijnt en de huid gladder maakt. Het masker in combinatie met de verstevigende dieptemassage zorgen voor een intensieve ontspanning, een liftend effect en een verstevigende huid.

Na de behandeling zie ik er gelijk heel wat jonger uit! Bedankt De Wilde Orchidee!