SKIN-IMPROVING

TREATMENTS

Peeling behandelingen

De Wilde Orchidee biedt vele huid verjongende behandelingen aan, waardoor u na uw behandeling weer stralend vertrekt. Uw oude oppervlakkige huidcellen worden door middel van peeling verwijdert, waardoor nieuwe en jonge huidcellen aan de oppervlakte komen en de huid er zacht en egaal gaat uitzien. De Wilde Orchidee biedt de volgende huid verjongende behandelingen aan:

  • The signature facelift
  • Lightening lift (level I, II en Forte)
  • Wrinkel lift (level I, II en Forte)
  • Acne lift (level I, II, III en IV)
  • Perfection lift en perfection lift Forte

The signature facelift

De Image Skincare Signature Facelift peeling behandeling is een unieke peeling behandeling waar 4 laagjes over elkaar aangebracht worden en is één van de populairste peeling behandelingen van Image Skincare. De Signature Facelift peeling bevat een hoge dosis vitamine C, fruitenzymen, hyaluronzuur en aloe vera gel en is geschikt voor alle huiden. Dus ook de droge en vochtarme huid en voor iedereen die een egale huidskleur wilt…

Lightening lift (level I, II en Forte)

De Image Skincare Lightening Lift is de ideale peeling behandeling voor iedereen die wat aan hun pigmentvlekken wilt doen. De Lightening Lift peel bevat Kojic Acid, wat ervoor zal zorgen dat uw pigmentvlekken minder zichtbaar worden.

Wrinkel lift (level I, II en Forte)

De Image Skincare Wrinkle Lift is een peeling behandeling dat zich richt op de vermindering van fijne lijntjes en rimpels dankzij de unieke mix van glycolzuur en retinol. De glycolzuur stimuleert de celdeling en maakt de huidstructuur fijner, waardoor uw huid weer jonger aan zal voelen.

Acne lift (level I, II, III en IV)

De Image Skincare Acne Lift peeling is de ideale peeling behandeling voor iedereen die te kampen heeft met acne problemen. De peeling bevat een unieke combinatie van salicyzuur en glycolzuur. Het salicyzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet sluiten. Het glycolzuur zorgt voor een exfoliatie van dode huidcellen en voor een snellere cel vernieuwing. Het resultaat merkt u al na uw eerste behandeling….uw huid is gladder.

Perfection Lift Solution

I PEEL perfection lift® FORTE bevat 7% melkzuur, 7% salicylzuur en 7% resorcinol. Deze bestanddelen exfolieren, verwijderen overtollige oliën en corrigeren de huidskleur. Dit geconcentreerde mengsel vermindert snel en effectief de tekenen van veroudering, pigmentatie en acne. Peptiden verwijderen fijne lijntjes en rimpels in de huid. Appel stamcellen beschermen daarnaast het DNA en verlengen de levensduur van de cellen. Deze krachtige behandeling onthult een jongere jij in een enkele behandeling.

Na de behandeling zie ik er gelijk heel wat jonger uit! Bedankt De Wilde Orchidee!