Kort over Venus Schoonheidssalon

Hoe mijn passie voor schoonheid is begonnen.

Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor de huid. Waarom krijg je puistjes en waarom is de huid soms rustig en soms onrustig. Jarenlang heb ik verschillende crèmes uitgeprobeerd, van chemisch tot natuurlijk.

Uiteindelijk kwam ik erachter dat er niets beters is dan de natuur. Met natuurlijke producten, bereik je een prachtig resultaat. Met als gevolg een stralende huid. Mijn vriendin, tevens collega, stimuleerde mij om hier iets mee te doen. Ik besloot de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Daarna heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Tegenwoordig werk ik samen met Soumaya, eigenaresse van Venus Schoonheidssalon. Zij is gespecialiseerd in acne en huid verbeterende behandelingen. Zij heeft 15 jaar werkervaring als schoonheidsspecialiste, waarvan 10 jaar in haar eigen salon.

Voor elke leeftijd is er een behandeling, en voor bijna elke huidaandoening een oplossing. Kom langs bij Venus en SkinLab33. Wij werken met Dr. Baumann, waar kwaliteit en natuur voorop staan. Door samen te werken hebben wij onze krachten en kwaliteiten samengebundeld, en kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen. Wij doen bij alle

nieuwe klanten eerst een huidanalyse, alvorens begonnen wordt met een behandeling. Naast de gezichtsbehandelingen, doet SkinLab33 ook hand manicure, BIAB en Shellac. Je nagels worden sterker en langer door BIAB. Ook hier zitten geen chemische stoffen in. Wij werken met The Gelbottle en CND. Wil jij een mooie Glowy Huid en mooie verzorgde nagels? Neem dan contact op met ons. Wij werken samen aan een mooie Glowy Skin.